Συχνές Ερωτήσεις

Οι πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με το πώς λειτουργεί η MIA1 και τι μπορεί να κάνει για εσάς.

Λειτουργεί με όλες τις συσκευές; Σχεδόν με όλες τις νέες συσκευές iOS & Android, είτε έχουν chip NFC, είτε όχι. Για τα κινητά χωρίς NFC υπάρχει διαθέσιμο το QR code.
Χρειάζεται application; Όχι. Η επικοινωνία βασίζεται στην πρότυπη τεχνολογία συνδεσιμότητας κοντινού πεδίου (Near Field Communication, NFC). Τα περισσότερα κινητά είναι συμβατά και λειτουργούν/χρησιμοποιούν το ανέπαφο τσιπ NFC. Για όσα δεν υποστηρίζουν NFC, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα για να σαρώσουν τον κωδικό QR.
Μπορώ να αλλάζω τα στοιχεία – link που θα εμφανίζονται; Ναι, μέσω του mia1gr. Κάνοντας εγγραφή και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή, ενεργοποιούμε την κάρτα. Εσείς δημιουργείτε τα πεδία, τα τροποποιείτε όποτε εσείς θέλετε και ορίζετε εσείς τι θέλετε να δείχνετε.
Πού βάζω τα στοιχεία που θέλω να φαίνονται; Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφή σας, εισάγεται τα στοιχεία που επιθυμείτε να εμφανίζονται.
Μπορώ να εκτυπώσω άλλα στοιχεία πάνω στην κάρτα, όπως επιπλέον εικόνα ή προσωπικά στοιχεία ή κάτι άλλο; Ναι, αναλόγως το πλάνο αγοράς (από το plan50 και άνω). Η σχεδίαση της κάρτας είναι συγκεκριμένη. Στη μία μεριά εκτυπώνεται το λογότυπο, το ονοματεπώνυμο και προαιρετικά η ιδιότητα ή κάτι άλλο.
Μπορώ να έχω περισσότερες από μια κάρτες στο προφίλ μου; Ναι, αν επιλέξετε πλάνο με περισσότερα προφίλ μπορείτε να έχετε όσες κάρτες θέλετε και να δείχνετε διαφορετικά δεδομένα στην κάθε μία.